Saturday, November 6, 2010

Travel agency fiesta

BERITA SARI UTAMA
Sori la guys aku xsmpt nk rotate kn video ni, and sbnarnya aku mmg sgaje bg korang pusing kepale sket, senam la sket, ashik mgadap tegak je kt screen laptop meh pusing sket, hahaha! ape2 pun ni berita yg kami sempat rakamkan semasa kami di tempat kejadian. thanks for watching guys! love ya! =)







TROOPERS!
DSC_0125



TROOPERS!
DSC_0123





from my lens view.
kl 9




dari kiri =daud,oiez,j.o,oly,reen dan aku tukang snap. =(
kl 8





PAVI THE LION.bak kata j.o= sap kok lu.hahahaha
kl 6





YEAH! UNI QLO
kl 5






TOLONG PAK NGAMIN BUAT KERJA
kl 4





ERM..ON THE WAY TO UNI QLO.HAHA
kl 3






JALAN-JALAN
kl 2







KUALA LUMPUR
kl 1




SUKA DENGAN CERITA DAN GAMBAR SAYA? KALAU SUKA TEKANLAH. =)

4 comments:

  1. gmbr anda sume mmg sngt cntex n mnarik
    tahniah kerana anda pndi edit pix ngn baek...
    owhhh g pavilion x ajk..hohoho...
    btw..nice job..
    chaiyok ben.. ;)

    ReplyDelete
  2. haha.thanks2..xdla pndai sgt.biase2 je. =)
    haha bkn xajk..pegi pun xrancang.

    ReplyDelete