Tuesday, August 23, 2011

| Puasa dan raya.


well well, rasa-rasa mcm da lama xupdate blog ni.hehe. :) btw kt sini aku nk ucapkn selamat berpuasa kepd muslim di malaysia mahupun di luar negara yg pndai bca bhsa melayu.nk tulis english mlas plak.hehe. ;p so raya pun da nk dekat, skjap je rasa di bulan puasa ni, btw ni first time aku kerja di bulan puasa.well.perasaan? totally diffrent, yela sblm ni cnfrm lepak smpi mlm, pegi uptown, main mercun.mercun tak main bulan puasa? yes! ur right! x main beb, rutin aku di bulan puasa asyik balik,bazaar,buka,terawikh,tido.awalnya tido? yes, xtau la kenapa bulan puasa ni rasa cepat sgt letih, n bkan sbab tu je tido awal, sebab aku masuk kerja pun pukul 8am, so cnfrm la kena bgun awal lagi dari tu, so sahur da cnfrm kena bgun, lagi la awal kena bangun.. haha well, im already gettin use to it. :) so kt sini aku serta kn gambar aku dengan housemate aku. and selamat Hari Raya aidilfirtri kepada semua warga malaysia dan muslim di dunia ini.mintak maaf dari rambut sampai kaki kalau aku ade tersilap kata atau penah terbuat salah kat korang smua, hehe mintak maap awal2 snang sket. ;p










Tuesday, June 7, 2011

i'm back





hahaha..well..well..well...lama sgt2 x update blog yang usang ni..well.today ape yang aku nk ceritakn hari ni adalah sebuah sketsa drama yang mengenai zubir dan lambir..mereka brknalan sudah cukup lama..ahahaha..xda la..tipu je..ape yg aku nk cerita sbnarnya yang kini ku telah pun hbis belajar diploma in multimedia.wow.cpat rasanya 3 tahun brlalu.rasa mcm semalam je masuk..so...bile da habis ni seronok pun ada..sedih pun ada..rindu lagi la. ;(..xterkata.mcm2 kenangan yang aku dapat kt sana.IPOH.wow. serius mmg rindu sgt2..lepas ni nk pratikal.maybe dapat kt angkasapuri.tau? RTM? yep. kt bangsar. 3 bulan aku akan berasa di alam pekerjaan di sana nanti.so for now aku jadi pengangur yang bergaya,kacak, dan brkualiti di rumah sambil meluangkan masa bersama familyku.well.after this aku akan cuba rajin sket update blog ni, hehe.boring baca? xpe.nanti aku akan update dgan cerita2 menarik lpas ni.well.c ya. :)

Wednesday, January 26, 2011

New things today!



HAHAHA! well2.. skarang ni ku tgh buat ukiran pada stiker yg ku dapat dari katun(grafiti malaysia) also known kt district. amat luck kerana ku dapat free brsama rakanku j.o. ntah pehal mereka baik plak nk bg.so orang kate rezeki jgn ditolak. =)







so ni lah hasilnya! cantk? =) hahaha thanks kepada katun. plus nilah laptop ku.hehe


=D







huaarrrghhhhh....~~~ ( baru lpas menguap) haha sekian lama ku xupdate blog ini.biasa la sibuk la ktekn semasa cuti ni.jalan sana sini.event sana sini.haha..so now ku akan kembali active balik! yeah! sronok? haha chill! haha nk tahu bagaimana tanda diri anda sedang seronok? cuba anda letakan tangan anda di telinga belah kiri.....haa! mcm tula! hahahahaha! ;p k pasni saya akan upload gamba2 event2 yg sblm ni and trbaru. dada didi dudu

Monday, November 22, 2010

teluk yang mempunyai batik

hahaha.well2..sori guys coz lama x updated blog ini, yeah, kali ni trip aku ke teluk batik pula, well first time ku ke teluk batik stlah 2 tahun aku mntap kt ipoh,hahaha.klakar kn? well bkn xnk pg, xda masa, biasa lah, bz as a student la katekn.hahaha! so di sini sy ada sertakn video kami berada di sana, and yeah sblm tu nk mintak maaf sgt2 atas video yg sgt bad quality, act2ly video ni gamba dia ok, ntah ttbe aku convert format mwv jd sakai plak. n blog ni pon cerewet nk format2 trtentu je, haish, n ya, sorri gamba lmbt sket upload, blm edit lagi,hehehe, well enjoy and thanks kerana sudi membaca! =) have a good day guys!




video