Monday, November 22, 2010

teluk yang mempunyai batik

hahaha.well2..sori guys coz lama x updated blog ini, yeah, kali ni trip aku ke teluk batik pula, well first time ku ke teluk batik stlah 2 tahun aku mntap kt ipoh,hahaha.klakar kn? well bkn xnk pg, xda masa, biasa lah, bz as a student la katekn.hahaha! so di sini sy ada sertakn video kami berada di sana, and yeah sblm tu nk mintak maaf sgt2 atas video yg sgt bad quality, act2ly video ni gamba dia ok, ntah ttbe aku convert format mwv jd sakai plak. n blog ni pon cerewet nk format2 trtentu je, haish, n ya, sorri gamba lmbt sket upload, blm edit lagi,hehehe, well enjoy and thanks kerana sudi membaca! =) have a good day guys!




video

Saturday, November 6, 2010

Travel agency fiesta

BERITA SARI UTAMA
Sori la guys aku xsmpt nk rotate kn video ni, and sbnarnya aku mmg sgaje bg korang pusing kepale sket, senam la sket, ashik mgadap tegak je kt screen laptop meh pusing sket, hahaha! ape2 pun ni berita yg kami sempat rakamkan semasa kami di tempat kejadian. thanks for watching guys! love ya! =)
video






TROOPERS!
DSC_0125



TROOPERS!
DSC_0123





from my lens view.
kl 9




dari kiri =daud,oiez,j.o,oly,reen dan aku tukang snap. =(
kl 8





PAVI THE LION.bak kata j.o= sap kok lu.hahahaha
kl 6





YEAH! UNI QLO
kl 5






TOLONG PAK NGAMIN BUAT KERJA
kl 4





ERM..ON THE WAY TO UNI QLO.HAHA
kl 3






JALAN-JALAN
kl 2







KUALA LUMPUR
kl 1




SUKA DENGAN CERITA DAN GAMBAR SAYA? KALAU SUKA TEKANLAH. =)

Thursday, November 4, 2010

akhirnya



hahaha! Akhirnya aku telah pun ada banner sndiri untuk blog aku, thanks to cibo,fiq,kapten kit kerana mengajar aku membuat banner.haha.so g len, jgn lpe lawati blog kawan saya ini juga k?