Monday, November 22, 2010

teluk yang mempunyai batik

hahaha.well2..sori guys coz lama x updated blog ini, yeah, kali ni trip aku ke teluk batik pula, well first time ku ke teluk batik stlah 2 tahun aku mntap kt ipoh,hahaha.klakar kn? well bkn xnk pg, xda masa, biasa lah, bz as a student la katekn.hahaha! so di sini sy ada sertakn video kami berada di sana, and yeah sblm tu nk mintak maaf sgt2 atas video yg sgt bad quality, act2ly video ni gamba dia ok, ntah ttbe aku convert format mwv jd sakai plak. n blog ni pon cerewet nk format2 trtentu je, haish, n ya, sorri gamba lmbt sket upload, blm edit lagi,hehehe, well enjoy and thanks kerana sudi membaca! =) have a good day guys!




video

No comments:

Post a Comment